Torino-træner med chokafsløring: Jeg mistede nær jobbet, fordi jeg spillede med Donnarumma

The perfect guide to the casino

Torino-træner med chokafsløring: Jeg mistede nær jobbet, fordi jeg spillede med Donnarumma

Torino-træner – og tidligere AC Milan-træner – afslører nu, at han var ved at miste jobbet i Milan, fordi han foretrak Gianluigi Donnarumma i buret.

Gianluigi Donnarumma er blot 17 år gammel, men han står fast for AC Milan, og så er han desuden med omkring det italienske landshold. Han fik sin debut af den tidligere AC Milan-træner Sinisa Mihajlovic, og han afslører nu, at han var ved at blive fyret for at spille med den unge keeper frem for den rutinerede Diego Lopez.

– Alle satte spørgsmålstegn ved min beslutning om at spille Donnarumma, fordi vi også havde Diego Lopez, og Gianluigi kun var 16. var Men han er nu en del af landsholdet, og er uvurderlig. At give ham hans debut vil altid være noget, jeg vil være stolt over. Har jeg taget en risiko ved at spille ham? Da jeg spillede Donnarumma, kom Berlusconi til Milanello to gange for at fortælle mig, at jeg skulle spille Diego Lopez. Jeg fortalte ham, at han havde to muligheder. En mulighed var at fyre mig og sætte Diego Lopez tilbage på holdet, den anden var at beholde mig og se Donnarumma spille. Han besluttede heldigvis at beholde mig, udtaler den nuværende Torino-chef til Corriere della Sera.

Han endte dog med at blive fyret alligevel.

Mest læste på footy.dk

1. Ashley Cole har formentlig endt Gerrards karriere: Her er hans rørende undskyldning
2. Blandt Superligaens bedste spillere: Nu er han med for FCK’s reserver
3. Ødegaard på vej til at få perfekt fødselsdagsgave? Tæt på denne klub
4. Suarez med chokafsløring efter sejr over Sevilla: Bliver han mon straffet for denne absurde udtalelse?
5. Billede: Emre Mor er tilbage i København – men han lider ikke af stjernenykker

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top