Hareide i vredesudbrud på pressemødet: Jeg er rasende

The perfect guide to the casino

Hareide i vredesudbrud på pressemødet: Jeg er rasende

Åge Hareide var langt fra tilfreds på dagens pressemøde.

Det danske landshold spiller i morgen en venskabskamp i Tjekket, og masser af spillere har meldt afbud til kampen på grund af småskader. Det har fået flere til at spekulere i, om de ikke gider at spille kampen, men det vil landstræner Åge Hareide ikke høre tale om.

– – Jeg har nogle betragtninger til pressen. Jeg vil præcisere én ting. Det er kommet frem, at jeg er modstander af at spille mod Tjekkiet. Det var jeg ikke. Det var en refleksion. Vi blev enige om i sommer, at vi skulle kampen, fordi vi havde behov for kampen. – Det, jeg sagde, var, at det var en ugunstig dato, fordi spillerne havde meget pres på sig og mange kampe. Jeg sagde ikke, at jeg ikke ville spille kampen. Jeg er slet ikke modstander af kampen, jeg vil have kampen. Bare så det er præciseret. Så håber jeg, det kommer rigtigt og korrekt frem. Ikke bare en overskrift. Jeg er vældig forbavset over, at det bliver fremstillet som om, spillerne ikke vil spille. I marts måned spillede de to kampe mod Island og Skotland og i sommer drog de hele vejen til Japan efter en lang sæson. De vil absolut spille denne anden kamp, men de har skader, og det må man respektere. Vi har ansvar for spillerne, og I (medierne, red.) har et ansvar for at skrive det korrekt. Ikke spekulere i, at folk ikke vil, udtalte han i følge TV2.dk.

Han afslørede dog, at han havde snakket med FCK-manager Ståle Solbakken, der har fået William Kvist og Andreas Cornelius retur.

– Jeg er slet ikke blevet presset hverken af FCK eller Tottenham i forhold til spillere. Slet ikke. Jeg har ikke talt med Tottenham. Jeg har talt med Ståle, men det handler om fornuft. Det handler om at pleje spillere, som har problemer. Det skal frem. Og jeg bliver rigtig rasende, når sådan noget sker. Ligesom I kan skrive, hvad I vil. Men jeg har sagt det og gjort det, så alle forstår det.

Mest læste på footy.dk

1. Ashley Cole har formentlig endt Gerrards karriere: Her er hans rørende undskyldning
2. Blandt Superligaens bedste spillere: Nu er han med for FCK’s reserver
3. Ødegaard på vej til at få perfekt fødselsdagsgave? Tæt på denne klub
4. Suarez med chokafsløring efter sejr over Sevilla: Bliver han mon straffet for denne absurde udtalelse?
5. Billede: Emre Mor er tilbage i København – men han lider ikke af stjernenykker

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top