Blog: Dårlig stil, Pione!

The perfect guide to the casino

Blog: Dårlig stil, Pione!

Footy.dk’s blogger Torben Aakjær har ikke meget til overs for Pione Sistos afbud til U/21-landsholdet. Læs et interessant skriv om afbuddet herunder.

Som afslutningen på en mildt sagt begivenhedsrig uge, ikke mindst uden for sportens verden, hvor Donald Trumps uhørte triumf “overthere” selvsagt overskyggede alt, herunder ikke mindst hovedparten af den danske journaliststands fatteevne, spillede Danmark foran sølle 18.000 tilskuere hjemme i Parken mod Kazakstan -aktuelt verdensranglistens nummer 90 (Danmark er nr. 50), og selvom Åge Hareide op til kampen havde modtaget afbud fra en skadet Andreas “AC” Christensen, og dermed mere eller mindre havde frit valg på alle hylder, var truppens overraskelse nok at Celta spilleren Pione Sisto ikke blev udtaget, til trods for flere glimrende præstationer i La Liga.

Den 21 årige offensivspiller havde i de seneste A landskampe haft korte indhop, hvor han godt nok mest af alt lignede en der virkede totalt uinteresseret i hvad der foregik, men alligevel var det ventet, at hans navn figurerede på Hareides 23 mands liste.

I stedet havde Hareide udtaget 97èren Kasper Dolberg, de seneste ugers hysterisk opreklamerede danske spiller, og havde så placeret Sisto i U 21 truppen, som skulle spille en testkamp mod Italien.

Men i stedet for at smøge ærmerne op og vise Hareide, at han havde taget alvorligt fejl, så meldte Sisto et mærkværdigt afbud, som man i første omgang ikke fik nogen forklaring på, men efterhånden som tiden gik, sivede rygtet ud om at afbudet skyldtes Sistos deltagelse i sin brors tredje barns fødsel.

Nu er det således at Sistos familie, udover mor, far, samt ham selv, består af hele 8 øvrige søskende, fordelt på 4 brødre og 4 søstre, hvilket nogenlunde svarer det gennemsnitsantal af børn en familie får, når de er af ugandisk oprindelse. Helt præcis er tallet 6,3 børn pr. par, hvilket gør, at forældre fra Uganda aktuelt er på niende pladsen over nationer med flest børn pr. par på denne klode, et tal der virkelig imponerer/afskrækker, når man sammenligner med Danmarks 1,8 børn pr. par, hvilket placerer os som nr. 148 på listen, som udgives af World Population Prospects.

Facts er facts, og hvis vi således formoder at Sisto og hans 8 søskende får i gennemsnit bare 6 børn hver, så får den unge fyr urimeligt travlt, i det han således skal deltage i op mod 48 fødsler. Hvad han præcist laver ved disse fødsler, som givetvis er folkerige, melder historien intet om, men den nuværende og kommende A landstræner kan således forvente ikke så få afbud i fremtiden, og tænker man sig at søskendeflokken følger samme gennem-snit, ja så opnår Sistos far og mor, at være oldeforældre til minimum 288 små Sistoer!

Summa summarum, så kan man jo ikke forestille sig at Sisto lyver, men hvad man derimod godt kan forestille sig er at Åge Hareide nok kigger en anden vej end Sistos, når han udtager sin næste trup i foråret 2017.

Mest læste på footy.dk

1. Vilde billeder: Donnarumma har fundet kæreste, der går ham til maven
2. Video: Sådan lød det, da Will Grigg kom på banen i landskampen
3. Officielt: Superstjernen fra Danmarks VM-Kvalgruppe har netop trukket sig fra landsholdet
4. Chok-afsløring: Fire United-spillere gjorde dette før kæmpenederlag til Chelsea
5. Galleri: Özil har købt nyt palæ for 86 millioner – her er det placeret

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top