Solskjaer hylder Åge Hareide: En fantastisk pædagog og lærte mig desuden dette smarte trick

The perfect guide to the casino

Solskjaer hylder Åge Hareide: En fantastisk pædagog og lærte mig desuden dette smarte trick

Den norske angrebslegende Ole Gunnar Solskjaer hylder den danske landstræner Åge Hareide, der tidligere har trænet esset i Molde.

Solskjaer bombede kasser ind for Manchester United og det norske landshold. Og nu taler han ud om en af hans tidligere trænere, nemlig den danske landstræner, Åge Hareide:

– Jeg husker mange af de træninger, som Åge havde med os. Vi mødtes ofte en halv time før fællestræning, Åge, mig, Arild Stavrum og Ole Bjørn Sundgot. Vi var tre angribere, og så havde vi en halv times afslutningstræning inden den almindelige træning. Det var rigtig godt for mig. Åge var en meget dygtig pædagog. Jeg tror, at det var prikken over i’et. Man er nødt til at træne, man er nødt til at repetere og repetere, og Åge gav mig selvtillid og tro på, at det kunne være den lille forskel på stolpe ind eller stolpe ud. Det var afslutninger med én eller to berøringer, siger Solskjær til Tipsbladet og fortsætter:

– Åge lærte mig at bruge benene på forsvarsspilleren til at afslutte igennem. Keeperen stoler på, at forsvarsspilleren dækker det ene hjørne, og selv dækker han det andet, men hvis man formår at åbne forsvarsspillerens ben, har man åbent mål. Specielt et jeg lavede på [Djimi] Traoré i en 4-0-sejr over Liverpool. Det husker jeg…, siger Solskjaer til Tipsbladet.

1. Oddset-baben Klæstrup gør det igen: I voldsomt nedringet kjole får hun alle fyre gjort gode
2. Liste: Her er all-star holdet af ‘non-star’ spillere der lige nu overpræsterer i Premier League
3. Footy sammenligner: Sådan så det ud da van Persie scorede mod United vs. da han scorede mod Arsenal
4. Medie: Thiago Silva pisser på Milan og skifter gratis til denne klub til juni
5. Bekræftet: Barcelona bød 700 millioner kroner på denne stjernespiller i sommers

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top