Forfatter: Højbjerg kan ende i engelsk storklub

The perfect guide to the casino

Forfatter: Højbjerg kan ende i engelsk storklub

Pierre Emile Højbjerg kan ende i engelsk storklub.

Den danske midtbanespiller har annonceret, at han skal væk fra Bayern München denne sommer, og at han vil vægte spilletid højest, når han skal vælge sin nye klub. Skal man tro de seneste rygter, så kan han meget vel komme til at konkurrere med Lucas Leiva, James Milner, Joe Allen, Emre Can og Jordan Henderson om spilletid.

Forfatteren Lee Price, der har skrevet en bog om Jürgen Klopp mener nemlig, at Højbjerg passer perfekt til den tyske manager.

– Højbjerg meddelte, at han vil forlade Bayern denne sommer, og han ville nyde muligheden for at blive udviklet af Klopp. Han ved, han ikke er klar til at spille i Champions League lige nu, hvilket er grunden til, at Liverpool er den perfekte mulighed. Højbjerg er et stort talent, en klassespiller på midtbanen med masser af potentiale. Han er bare den type spiller Klopp kan lide, siger Lee Price.

Vil du tjene penge på dine bets? Så følg Danmarks måske to bedste eksperter og se din spilkonto vokse. Tilmeld dig nu – de første 48 timer er helt gratis.

Mest læste på footy.dk

1. UEFA har tabt sutten: Denne mystiske spiller er Europa fjerdebedste
2. Götze har taget sin beslutning: Vil kun til én af disse tre klubber
3. Top 13: Disse klubber har flest spillere med til EM – nummer 1 vil overraske dig
4. BBC bliver fortid, hvis Real Madrid henter Barca-stjerne for 1,5 milliard
5. Sjovt billede fra Japan: Vestergaard har alvorlig krise i badet

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top