Juanfran har sendt åbent brev til Atletico-tilhængerne

The perfect guide to the casino

Juanfran har sendt åbent brev til Atletico-tilhængerne

Atletico Madrid-back’en Juanfran har sendt åbent brev til Atletico-fansene.

Atletico Madrids højreback Juanfran blev skurken, da Atletico forleden tabte i Champions League-finalen efter straffesparkskonkurrene mod ærkerivalerne fra Real Madrid. Efterfølgende gik han ned til tilhængerne og bad om tilgivelse. De svarede tilbage med klapsalver, og nu har Juanfran så sendt et åbent brev til dem.

Hej Atléticos,

Jeg har bedt klubben om at videregive jer dette brev for at fortælle jer alt, hvad jeg føler.

Jeg vil aldrig glemme jeres medfølelse, da jeg kom til jer for at bede om jeres tilgivelse. At se mine tårer afspejlet i ansigterne på de tusindvis af Atléticos der fyldte den ene ende af stadion hjalp mig til at klare den enorme sorg, jeg følte i disse hårde tider. Samt støtte fra mine holdkammerater, trænere og alle de mennesker, der gør denne store familie til det den er.

Jeg vil også gerne takke jer for altid at tro på os og frem for alt, for at bevise, at det at være en Atlético er noget helt specielt, anderledes, og at vores hjerte slår stærkere end nogen anden.

For to år siden, fortalte jeg dig, at vi vil vende tilbage til en finale, og nu, fortæller jeg jer, at Gabi, vores kaptajn, vil løfte Champions League-trofæet på et eller andet tidspunkt, og at vi vil fejre det hele sammen i Neptuno (Plads i Madrid).

Jeg elsker jer meget og GO Atleti.

Vil du tjene penge på dine bets? Så følg Danmarks måske to bedste eksperter og se din spilkonto vokse. Tilmeld dig nu – de første 48 timer er helt gratis.

Mest læste på footy.dk

1. Juanfran brændte afgørende straffespark – dette skete der efterfølgende
2. Tidligere Brøndby-babe viser sin vilde bagdel frem på VANVITTIGT billede
3. Smed 100 kroner på seks Superliga-kampe – lukkede den til dette beløb
4. Agger: Derfor stopper jeg i Brøndby
5. Her er Danmarks bedste- og værste bane

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top