Brøndbys nye cheftræner: Sådan er min spillestil

The perfect guide to the casino

Brøndbys nye cheftræner: Sådan er min spillestil

Brøndbys nye cheftræner afslører, hvordan han gerne vil have holdet til at spille.

Brøndby offentliggjorde for kort tid siden, at klubbens nye cheftræner bliver tyskeren Alexander Zorniger, der har stået i spidsen for blandt andre RB Leipzig og Stuttgart. Nu afslører han så, hvordan han gerne vil have holdet til at spille.

– Brøndby IF er en klub med et stort navn i Europa på grund af sin historie og de mange fantastiske spillere som klubben år efter år til stadighed udklækker. Fra Laudrup-brødrene og Peter Schmeichel til Andreas Christensen og Daniel Wass. Jeg er derfor også bekendt med det pres, der hviler på Brøndby IF i disse år netop på grund af sin historie, men sådan er det i storklubber. Der er altid pres på i klubber som Brøndby IF, uanset om man vinder medaljer eller ej. Jeg ved, hvad jeg kan, og hvad jeg kan tilbyde, og det, jeg står for, er en tydelig tilgang til fodbold. Jeg spiller med et intenst pres på modstanderen for at vinde bolden tilbage hurtigst muligt, og mine spillere skal hele tiden tænke fremad og vise aggressivitet. Denne type af presfodbold kræver voldsomt meget af spillerne, men som strategi 6.4 også gør det tydeligt, så er det måden, at vi sammen, det vil sige spillere og klubben, får løftet os til det næste sportslige niveau. Nu skal jeg bruge de næste par uger på at klare alt det praktiske med at flytte mine sager fra Tyskland til Danmark, og så glæder jeg mig til at komme i gang med opstarten til den nye sæson, udtaler han til Brøndbys hjemmeside.

Træt af at tabe på odds? Få den bedste rådgivning fra de bedste eksperter lige her! Oddsprofit.dk er til for dig, der vil have de bedste spiltips, før du sætter krydserne.

Mest læste på footy.dk

1. VANVITTIGE nøgenbilleder: Miss Bum Bum holder sit løfte efter Barca-sejr
2. Officielt: West Ham henter gratis Bundesliga-profil
3. City-stjerne ville vide, om alle på Old Trafford var OK
4. Officielt: Her er den engelske EM-trup
5. Dansk agent: PSG’er skifter til Roma før EM

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top