Barcelona tilbage på guldsporet efter gigantisk sejr

The perfect guide to the casino

Barcelona tilbage på guldsporet efter gigantisk sejr

FC Barcelona bankede Deportivo La Coruna med utrolige 8-0 på udebane onsdag aften. Luis Suarez lavede fire kasser og tre assists i magtdemonstrationen.

FC Barcelona kom ind til aftenens kamp mod Deportivo La Courna i elendig forfatning, idet de havde smidt deres kæmpe forspring i ligaen med tre nederlag i rap. Derfor jagtede de revanche, og det fik de på imponerende vis.

I første halvleg nettede Luis Suarez to gange, hvilket gav katalanerne en pauseføring, som de senere skulle udbygge markant. Ivan Rakitic gjorde det nemlig til 3-0 blot to minutter inde i anden halvleg, mens Suarez fem minutter senere puttede den ind til 4-0.

Uruguayaneren var dog ikke færdig for i aften. Efter 64 minutter scorede han sit fjerde mål i kampen og sendte Barcelona foran med 5-0. Lionel Messi ville også lege med, og han udbyggede føringen 17 minutter før tid.

Mod slutningen kom også Marc Bartra og Neymar på tavlen, og så sluttede det med helt utrolige 8-0 til Barcelona, der fik vist, at de er tilbage på guldsporet.

Sejren sender dem tre point foran Atletico Madrid, der netop nu møder Athletic Bilbao.

Mest læste på footy.dk

1. Bashkim tyrede tilskuer i hovedet – nu har han sendt hende denne flotte gave
2. Afsløring: Vardy svinede dommer efter udvisning – dette blev der råbt
3. Hvem vinder La Liga? Se oddsene fra Danske Spil her
4. Liverpool-profil: Jeg er meget taknemmelig for Guardiolas ærlighed
5. Fabregas afslører: Sådan snød Xavi mig til at skifte fra Arsenal

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top