FCM-træner: Derfor dropper jeg alle tre angribere

The perfect guide to the casino

FCM-træner: Derfor dropper jeg alle tre angribere

FC Midtjyllands cheftræner Jess Thorup har valgt at se bort fra Martin Pusic, Vaclav Kadlec og Paul Onuachu til aftenens startopstilling mod Manchester United. Han forklarer nu, hvorfor han har valgt at gøre, som han har gjort.

FC Midtjylland skal i aften op mod Manchester United i Europa League, og cheftræner Jess Thorup har overrasket stort ved at droppe alle tre angribere – Martin Pusic, Vaclav Kadlec og Paul Onuachu, som er blevet erstattet med lynhurtige Urena.

Nu forklarer Jess Thorup sit valg.

– Selvfølgelig krævede det store overvejelser, for holdet spillede godt i Herning, men i dag er det en helt anden kamp. Jeg har brug for Jakob Poulsen med sin erfaring, og det har kostet Kadlec pladsen, siger han til 6’eren og tilføjer.

Læs også: Alt er klar: Sådan stilles der op på Old Trafford

– Det er tre dygtige angribere, jeg har på bænken, og det var bænken, der afgjorde det sidst. Jeg har valgt Urena, fordi han kan gøre ondt ifølge vores gameplan, og det er hans hurtighed, der skal straffe Manchester United, forklarer Thorup videre.

FCM-træneren forklarede samtidig, at man ikke har planer om at parkere bussen og smide nøglerne væk. Ulvene skal i stedet forsøge at spille deres spil, om end han ved, at det bliver nødvendigt med en solid defensiv.

Mest læste på footy.dk

1.Billede: Sturridge dukker op til Liverpool-træning i ny øse til 2,3 millioner
2.Opfandt City-stjerne ny position i går?
3.Billeder: League 2-spiller iført Nike Mercurial fra år 2000 i kamp
4.Zidane kaldte sin søn til træning
5.Soldado: At snakke om mig på landsholdet er mangel på respekt for denne angriber

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top