Ups, Okore: Derfor er han kommet i modvind i Aston Villa

The perfect guide to the casino

Ups, Okore: Derfor er han kommet i modvind i Aston Villa

Den danske forsvarsspiller Jores Okore er kommet i modvind i sin engelske klub Aston Villa efter et par uheldige kommentarer bragt i den danske avis, Ekstra Bladet. I England kalder man danskerens ord for ‘rystende’.

Ekstra Bladet bragte lørdag et stort interview med Jores Okore, hvori danskeren beskrev flere frustrationer ved Aston Villa. Blandt andet det faktum, at klubben er sidst, mens han tilmed endnu ikke er blevet tilbudt en kontraktforlængelse.

I interviewet med avisen fortæller han derforat han har større klubber i kikkerten, hvis Aston Villa rykker ned i Championsship. Og de udtalelser falder ikke kærkomment i England. Klummeskribenten for Birmingham Mail skriver følgende.

– Aston Villa står overfor en afgørende Premier League-kamp mod Liverpool på Villa Park i morgen. Ligegyldigt om han har en sag angående kontraktforlængelse, den megen tid på sidelinjen eller hans værdi for Villa, er hans timing rystende, skriver Matt Kendrick, mens han samtidig erkendte, at det er mærkeligt, at danskeren ikke har fået en ny kontrakt.

– I mine øjne skulle Aston Villa for længst have tilbudt Okore en ny kontrakt, fordi han – selvom han er langt fra perfekt – har været en af de mere stabile spillere på Premier Leagues dårligst placerede hold.

Jores Okore kom til Aston Villa fra FC Nordsjælland.

Mest læste på Footy.dk

1.XI: Real Madrids røverkøb – spillere de købte for under 100 millioner
2.Ballon d’Or-vinder fyret som træner efter kun 12 kampe
3.Sevilla-træner: Jeg vil hellere spille finalen i Kina end på dette stadion
4.Lækkert galleri: Marco Reus danner nu par med denne tyske supermodel
5.Real vil ikke afholde Copa del Rey-finalen – her er de fire grunde

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top