Derfor kan Zidanes fire sønner redde Real fra transferkarantæne

The perfect guide to the casino

Derfor kan Zidanes fire sønner redde Real fra transferkarantæne

Real Madrid og Atletico Madrid blev i dag tildelt en karantæne på 1½ års transferkarantæne, en karantæne, som Real Madrid allerede har appelleret. For der er flere ting som ikke hænger sammen, mener den spanske kongeklub.

Det er brud på reglerne i forhold til håndteringen af spillere under 18 år, der har fået FIFA til at udmåle en straf på halvandet år til Real Madrid. Og heriblandt er nævnt alle Zinedine Zidanes talentfulde sønner, som angiveligt er kommet til klubben på forkert grundlag.

Enzo Zidane har spillet under sin fader på Castilla-holdet, Luca regnes for værende en talentfuld målmand og de sidste to, Theo og Elyaz anses også som store talenter. Men Real Madrid mener ikke at der er gjort noget galt, i forhold til at de fire drenge den dag i dag spiller i Real Madrid. Faderen flyttede til Spanien for at spille der, da de var små, hvorfor det var naturligt at også drengene spillede i klubben som var nærmest deres bopæl.

Derudover har deres mor spansk statsborgerskab.

Real Madrid vil derfor i følge mediet 101greatgoals.com bruge de fire drenge som eksempler, hvor FIFAs anklager ikke holder vand.

Mest læste på footy.dk

1.Vildt rygte: Zidane fik kun jobbet fordi at denne træner sagde nej tak
2.Instagram: Verdens lækreste fodboldspiller viser sin vilde bagdel frem
3.Kæmpe udrensning på vej i Madrid: Zidane kan sælge ni kæmpestjerner inden sommer
4.Billede: Superliga-stjerne overværede Zidanes første Real-træning
5.Medie: Milan er tæt på at snuppe United-profil – kun prisen mangler

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top