Juve vandt, Roma spillede uafgjort, Milan tabte og Fiorentina spillede sig på førstepladsen

Der var gang i den i Serie A, hvor Juventus vandt, Roma spillede uafgjort, mens Milan noget skuffende tabte.

Der har i dag været helligdag i Italien, hvorfor flere kampe blev fløjtet i gang klokken 15. AC Milan tog hjemme imod Bologna, Juventus var værter for Verona og AS Roma gæstede Chievo.

AC Milan er efter en skidt sæsonstart kommet lidt i gang, men i dag gik det galt på hjemmebanen mod Bologna. Ti minutter før tid sænkede den tidligere Sunderland-spiller Emanuele Giaccherini værterne med kampens enlige scoring.

Det gik lidt bedre for Roma i udekampen mod Chievo. Hovedstadsklubben kom hurtigt foran 2-0 i første halvleg på mål af Sadiq Umar og Alessandro Florenzi, men Chievo fik udlignet efter scoringer fra Alberto Paloschi og Dario Dainelli. Så kom Roma igen i front ved Iago Falque, men kort før tid sikrede den tidligere Juve-spiller Simone Pepe et enkelt point for hjemmeholdet med sin scoring.

Juventus fik sig en miserabel sæsonstart, men de har siden fået vendt skuden, og igen i dag var der ingen slinger i valsen, da de tog imod Verona. Paulo Dybala, Leonardo Bonucci og Simone Zaza stod for scoringerne, da Juventus cruisede sig til en sejr over Verona.

Fiorentina har haft sig en formidabel sæson, og i dag formåede de at spille sig på førstepladsen, da de sejrede med 3-1 i udekampen mod Palermo. Josip Ilicic scorede de første to mål for Viola, mens lejesvenden fra Dortmund Jakub Blaszczykowski i sidste minut satte sømmet i Palermo-kisten, selvom målræven Alberto Gilardino havde bragt spænding i opgøret.