United og Chelsea i yderst underholdende nullert

The perfect guide to the casino

United og Chelsea i yderst underholdende nullert

Her til aften var der stormøde på Old Trafford, hvor Manchester United tog imod Chelsea. Tidligere var det et opgør mellem to hold helt oppe i toppen af Premier League-tabellen, men dagens kamp var altså mellem nummer 6 og nummer 16 i tabellen. Kampen startede i et hæsblæsende tempo, og efter fire minutter havde Juan Mata tyret bolden på overliggeren, mens David de Gea havde hevet en verdensklasse redning op af ærmet på et John Terry-hovedstød.

Så kom der lidt mere ro på opgøret, men halvvejs inde i første halvleg var United igen tæt på at komme i front, da Anthony Martial efter et par gode træk sparkede bolden på indersiden af stolpen. Første halvleg var en yderst underlig affære, men der blev ikke scoret, og så gik de to hold til pause med en nullert.

Der blev heller ikke scoret, da Chelsea angreb kort inde i anden halvleg, men det kan United kun takke David de Gea for. Han hev således to pragtredninger op, først da Eden Hazard skruede bolden fra kanten af feltet, og på den efterfølgende ripost hvor Azpilicueta sparkede på kassen.

Det var dog ikke kun de Gea, der kunne lave vilde redninger her til aften. Ti minutter efter pausen reddede Thibaut Courtois bolden på stregen, da Ander Herrera smed sig ind i et indlæg fra Anthony Martial. Kort efter skulle der måske have været vinket for et straffespark til United, da Willian tog bolden med hånden, men Martin Atkinsons fløjte forblev tavs.

Med en halv time igen slog Chelsea kontra, og Nemanja Matic fik sig en gigantisk chance på en friløber, men serberen missede på det groveste. Blot få minutter senere var der igen appeller for straffespark til United, da Azpilicueta kom for sent på landsmanden Mata, men heller ikke denne gang fløjtede Atkinson.

Fem minutter før tid fik Wayne Rooney en stor chance, da Cameron Borthwick-Jackson smed den ind til Wayne Rooney, som dog svigtede ved bagerste stolpe.

På trods af de mange store chancer endte kampen uden scoringer og dermed med pointdeling.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny klub har budt ind på Mourinho – vil give ham guldrandet kontrakt
2. Chelsea overrasker: Vil hente denne Premier League-manager ind
3. Billede: Lampard gifter sig med skønhed
4. Manchester United vil have Leicesters guldfugl – så højt er deres bud
5. Roma-stjerne blev snydt for straffe – så sagde han dette og fik rødt kort

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top