16-kampene fløjtet af: Spurs vandt i drama - målfest på Goodison

16-kampene fløjtet af: Spurs vandt i drama – målfest på Goodison

Der var masser af drama og drømmemål i 16-kampene i dag, og du kan herunder få et overblik.

Crystal Palace tog hjemme på Selhurst Park imod Swansea, og ligesom i kampen på Boxing Day mod Bournemouth, lykkedes det ikke Palace at score. Og ligesom i Bournemouth-kampen holdt de nullet, og derfor sluttede kampen som den startede – nemlig med en nulløsning.

Sådan skulle det bestemt ikke gå på Goodison Park, hvor Stoke gæstede Everton. I første halvleg var det ikke nogle venlige gæster, for Stoke gik til pause foran 2-1 efter to mål af Xherdan Shaqiri – det sidste en sand perle – mens Romelu Lukaku stod for Evertons enlige scoring. I anden halvleg fik Romelu Lukaku udlignet, mens Gerard Deulofeu bragte værterne i front. Det skulle dog være Stoke, der løb med alle tre point i det store drama, da først Joselu fik udlignet, mens Marko Arnautovic i tillægstiden scorede på straffe.

Bundproppen Aston Villa skulle gerne have tre point ud af dagens udekamp mod oprykkerne fra Norwich. Sådan skulle det dog ikke gå, for den tidligere Leeds-spiller Jonny Howson bragte i første halvleg kanariefuglene fra Carrow Road foran, mens Dieumerci Mbokani slog sejren fast i anden halvleg.

I Tottenhams udekamp på Vicarage Road var der masser af drama. I første halvleg scorede holdene en gang hver, da Erik Lamela bragte Tottenham i front, mens brandvarme Odion Ighalo fik udlignet for de formstærke oprykkere. I anden halvleg blev Chelsea-lejesvenden Nathan Ake smidt ud, da han stemplede Tottenhams målscorer på låret. Det fik dog ikke Watford til at give op, og i lang tid var det dem, der pressede på. Kort før tid dukkede Heung-Min Son dog op og med en afslutning med hælen lagde han den gennem benene på Gomes i Watfor-buret og ind over stregen. Der så ud til at være offside i situationen, men målet fik lov til at tælle og sikrede dermed Spurs en vigtig sejr.

16-kampene blev rundet af på The Hawthorns, hvor midterholdet West Bromwich tog imod bundholdet fra Newcastle i en yderst vigtig kamp, da der inden kampen var blot tre point mellem de to mandskaber. Efter kampen var der dog seks point, for den tidligere United-spiller Darren Fletcher sikrede WBA alle tre point med en scoring i anden halvleg.