Utrolig statistik: Sådan ser statsene ud for Real Madrids 10-2-sejr over Vallecano

The perfect guide to the casino

Utrolig statistik: Sådan ser statsene ud for Real Madrids 10-2-sejr over Vallecano

Kampen mellem Real Madrid og Rayo Vallecano vil ikke gå i glemmebogen lige foreløbig. I hvert fald ikke for dagens fire-målsskytte Gareth Bale. For det er sjældent at waliseren banker fire kasser ind i samme kamp. Der plejer nemlig at stå Ronaldo eller Benzema på de hattrick.

Men i dag var det anderledes. Alt var anderledes. 12 mål i en fodboldkamp er ikke normalt. To røde kort er ikke normalt. At Bale scorer flere end Ronaldo er ikke normalt.

Og vi har fået lidt generelle stats på kampen mellem Real Madrid og Rayo Vallecano i dag. Og der er mange opsigtsvækkende ting at hente!

Skud: 30-9. 30 skud på mål fra Real Madrid! Derudover siger Squawkas statistikker at Rayo i kampen kreerede to chancer, mens Real kreerede 24. Det vil altså sige en 100%’s udnyttelse af ‘chancer’.

Derudover havde begge hold en utrolig afleveringsprocent i dagens kamp. Real Madrid på hele 89 % men næsten endnu mere utroligt havde Rayo en afleveringsprocent på hele 87% trods at de var to mand i undertal det meste af kampen.

For Gareth Bale så dagens statistik ud som følger:

8 Skud.
4 Mål.
3 Indlæg.
2 Chancer Skabt.
1 Assist. Godkendt!

Mest læste på footy.dk

1. Schmeichels billede: Se billedet der afslører hvor utrænet PL-stjerne er
2. Hvordan siger han nej? Ronaldos danske flirt presser brysterne sammen på Instagram
3. Eksklusive billeder: Her hiver Leicester-stjerner damer med hjem på hotellet fra Københavns natteliv
4. Selena Gomez har datet tidligere Bundesliga-profil – nu viser hun ham, hvad han går glip af med frækt billede i undertøj
5. Vardys forlovede har haft sex med popstjerne – nu ydmyger hun ham

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top