Atletico Madrid forspildte chancen for førstepladsen efter dumt rødt kort

Atletico Madrid har haft et formidabelt efterår men her til aften sluttede festen så. Malaga vandt fortjent hjemme 1-0 over Atletico Madrid.

Og set over hele kampen var det skam fortjent nok at Malaga trak det længste strå.

Efter en 1. halvleg med chancer i begge ender kunne holdene gå til pause med 0-0. Og 10 minutter inde i anden halvleg skete så dét, der vendte kampen på en tallerken. For fra at Atletico kom efter 3 points, skete det, der fik dem til at pakke sig sammen. Den rutinerede midtbanegeneral, Gabi, tog bevidst med hånden og stoppede et Malaga kontra-angreb og modtog sit andet gule kort.

Efter det røde kort blev Malaga mere eller mindre alt-dominerende. Dette udmøntede sig først i mål 5 minutter før tid, da Malagas topscorer, Charles, kunne flugte sejren til hårdt trængte Malaga.

Dermed rykker Malaga op fra en 18. plads op på en 13. plads, mens Atletico forbliver nummer 2. Barcelona har dog spillet en kamp mindre, hvorfor de kan bringe sig 3 points foran med en sejr.