Disse hold har været efterårets bedste og dårligste forretning for spillefuglene

The perfect guide to the casino

Disse hold har været efterårets bedste og dårligste forretning for spillefuglene

Hvilket Superligahold har været efterårets bedste forretning for spillefuglene? NordicBet har analyseret samtlige kampe i efteråret, og du kan herunder få svaret.

Havde du spillet 100 kroner på sejr til hvert af de 12 Superliga-hold i samtlige kampe i efterårssæsonen, ville SønderjyskE have været den bedste forretning. En hundredelap investeret i tre point til Sønderjyske i alle kampe havde givet spilkuponer med en samlet gevinst på 862 kr. Det store overskud afspejler en fantastisk halvsæson, hvor de ofte undertippede sønderjyder har vundet hele 10 kampe, hvoraf de kun har været favoritter i fire af dem. Derudover har SønderjyskE som det eneste hold vundet fem kampe, hvor en sejr gav mindst tre gange pengene igen.

– Listen over gevinster eller tab giver et rigtig fint billede af, hvordan holdene har præsteret i forhold til forventningerne før sæsonen. Sønderjyske har været ekstremt gode i underdog-rollen hele efteråret, hvilket har givet en skyhøj tilbagebetaling på hele 147,9 pct. til de Sønderjyske-fans, som har spillet på sejr i samtlige kampe. Ser man på de hold, der har givet tab, er det måske lidt overraskende at støde på førerholdet FC Købehavn. Det skyldes ganske enkelt, at københavnerne i mange kampe er rigtig store favoritter og dermed ligger i tilsvarende lave odds, forklarer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen, der i øvrigt bemærker, at de meget få uafgjorte kampe har betydet, at man – noget usædvanligt – ville komme ud af halvsæsonen med et overskud, hvis man havde spillet alle hold til at vinde i samtlige kampe.

Esbjerg, der har skuffet fælt i efteråret, har med afstand været den dårligste forretning for spillefuglene, mens Hobro stod for det største vinderodds, da de vandt i Brøndby til odds 7,20 i tredje spillerunde. Derfor er tabet ikke så stort på dem trods bundplaceringen.

De tre hold med den største gevinst ved spil på 100 kr. på samme hold som vinder i alle kampe i efteråret hos NordicBet:

Sønderjyske +862 kr.
AaB +607 kr.
OB +393 kr.

De tre hold med det største tab ved spil på 100 kr. på samme hold som vinder i alle kampe i efteråret hos NordicBet:

Esbjerg -1.049 kr.
AGF -510 kr.
Hobro -370 kr.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top