Indskiftede Masango sikrede fuld valuta for Randers

Randers FC tog lørdag eftermiddag en vigtig sejr i Alka Superligaen, da de slog Hobro IK med 2-1. Indskiftede Mandla Masango afgjorde løjerne fire minutter før lukketid.

Randers FC har spillet flot i sæsonens første ti kampe, og de skulle følge op på deres placering i øverste halvdel ved at slå Hobro IK, som er håbløst sidst i Alka Superligaen.

Det var dog udeholdet fra Hobro, der kom bedst fra land. Park Jung-Bin slap igennem Randers-defensiven efter tre minutter, og så kunne Hobro-spilleren score sit første mål for klubben. Føringen blev dog hurtigt udlignet.

Jonas Borring sendte nemlig udligningen i kassen efter 12 minutter, og så var det helt lige. Herefter gik der dog lang tid inden, der blev scoret igen. Vi måtte nemlig vente helt indtil det 86. minut.

Her dukkede indskiftede Mandla Masango op, og han sikrede sejren til Randers FC, som rykker op på andenpladsen i ligaen.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny Sevilla-stjerne med fantastisk udtalelse: Derfor afviste jeg Liverpool og Tottenham
2. Chok: Endnu en Barca-stjerne har snydt de spanske skattemyndigheder for tocifret millionbeløb
3. Billede: United-stjernes lækre kone viser sin store bagdel frem på Instagram
4. Billeder: Neymar har klippet håret af – her er den smukke grund
5. Billeder: Real-stjernerne fløj til Sverige i luksusfly – denne superstjerne sad alene