Chelsea-krisen bliver større og større - ydmyget på hjemmebane

Chelsea-krisen bliver større og større – ydmyget på hjemmebane

Chelsea var værter for aftenens Premier League-kamp mod Southampton, som blev tabt med 1-3. Willian scorede for The Blues, mens Davis, Mane og Pelle nettede for gæsterne.

Chelsea var i dyb, dyb krise inden aftenens kamp mod Southampton, og nu er den blot blevet endnu større. The Blues blev nemlig sat på plads på hjemmebane mod Southampton, som spillede en stor anden halvleg.

Det var ellers Chelsea, der kom i front ved Willian. Den brasilianske offensivspiller hakkede et frispark op i det lange hjørne efter 10 minutter. Den føring blev dog udlignet ved Davis et minuts penge før pausen.

I anden halvleg stod der kun Southampton på menuen. Mane scorede efter en lille time spil til 1-2, mens det også blev til 1-3 ved Pelle, som modtog en perfekt aflevering fra kollega, Mane.

Dermed sluttede det 1-3 til Southampton, som med sejren sender Chelsea mod randen.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny Sevilla-stjerne med fantastisk udtalelse: Derfor afviste jeg Liverpool og Tottenham
2. Chok: Endnu en Barca-stjerne har snydt de spanske skattemyndigheder for tocifret millionbeløb
3. Billede: United-stjernes lækre kone viser sin store bagdel frem på Instagram
4. Billeder: Neymar har klippet håret af – her er den smukke grund
5. Billeder: Real-stjernerne fløj til Sverige i luksusfly – denne superstjerne sad alene