Bolasie-header og straffesparksscoring sikrede Palace-sejr i total dominans

Crystal Palace spillede sig lørdag op på siden af Manchester City på andenpladsen med en sejr på 2-0 over West Bromwich, som aldrig var i nærheden af noget. Yannick Bolasie og Yohan Cabaye scorede målene.

Crystal Palace har spillet storslået i sæsonens syv første runder, hvorfor de måtte påtage sig favoritværdigheden i lørdagens tidlige Premier League-kamp mod West Bromwich på Selhurst Park.

Hjemmeholdet dominerede hele opgøret, og de tillod ikke West Bromwich mange chancer. Det blev derfor en meget ensidig affære, hvor Crystal Palace pressede, mens West Bromwich sparkede væk.

Der skulle også gå 68 minutter før Crystal Palace fik løsnet op for den stærke West Bromwich-defensiv. Yohan Cabaye smækkede et perfekt slået indlæg ind i hovedet på Yannick Bolasie, som uden problemer headede kuglen i nettet.

Et minut før den ordinære spilletid fordoblede Yohan Cababye med sin scoring til 2-0 på straffespark, som blev begået mod Wilfried Zaha, som var rap på fødderne og snød en West Brom-forsvarer.

Det sluttede derfor 2-0 til Crystal Palace, som nu må betegnes som et midlertidigt tophold i ligaen.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny Sevilla-stjerne med fantastisk udtalelse: Derfor afviste jeg Liverpool og Tottenham
2. Chok: Endnu en Barca-stjerne har snydt de spanske skattemyndigheder for tocifret millionbeløb
3. Billede: United-stjernes lækre kone viser sin store bagdel frem på Instagram
4. Billeder: Neymar har klippet håret af – her er den smukke grund
5. Billeder: Real-stjernerne fløj til Sverige i luksusfly – denne superstjerne sad alene