Overblik: Alle kl. 16:00-Premier League-kampes resultater

Der var en masse Premier League-kampe i dag og her kan du få et overblik over de fleste af dem. Der var kampstart kl. 16:00 over hele linjen så der var masse at se til hvis man var fodbold-fan.

Der oprykker kamp mellem Watford og Bournemouth, hvor begge hold havde en chance for at vise sig frem som en rigtig Premier League-klub. Aston Villa tog i mod et fint formstærkt Stoke City, som der har vundet deres seneste to kampe, i en kamp om at komme over nedrykningsstregen. Derudover tog kriseramte Sunderland i mod et stærkt spillende West Ham. Til sidst har vi en dansker-kamp, nemlig Leicester City mod Norwich, hvor Kasper Schmeichel selvfølgelig var på mål.

Bournemouth – Watford

De to oprykker kunne i dag vise at de med rette befandt sig i Premier League ved at vise, de var den stærkeste oprykker. Det var Bournemouth, overraskende nok i forhold til tabellen, som startede med at score til 1-0 efter 28 minutter, hvor Glenn Murray fik headed bolden i mål efter et oplæg fra Matt Richie. Watford svarede dog igen inden halvlegens slutning, da de i det 45. minut fik scoret ved Odion Ighalo til kamps slutresultat 1-1.

Aston Villa – Stoke City

Aston Villa og Stoke lå henholdsvis 18 og 17 inden kampens start, hvilket også betød, at taberen ville komme under stregen, da de lå med to points mellemrum. Det var Stoke, som startede med at viste, hvorfor de var øverst inden runden startede, da de bragte sig foran 0-1 efter 55 minutter, da udskældte Arnautotovic fik sparket bolden i kassen, hvilket også blev kampens slutresultat.

Norwich – Leicester

Norwich befandt sig inden kampen i den nederste halvdel af Premier League, mens Leicester var helt oppe på fjerde pladsen. Der gik da også kun 27. minut før Leicester store pres gav potte, da de fik tildelt et straffe, som Jamie Vardy satte i mål. Norwich satte sig derefter på boldbesiddelsen, men lige lidt hjalp det, for blot to minutter efter pausen scorede Leicester igen til 0-2 ved Jeffery Schlupp. Så fik Norwich endelig noget ud af boldbesiddelsen, da de fik scoret til 1-2, da Dieumerci Mbokani fik sparket bolden i mål. Man kunne ikke klantre Schmeichel for målet, fordi bolden blev rettet af 2 meter fra ham.

Sunderland – West Ham

Der var langt op til en spændende kamp, i det at West Ham ville bygge på deres gode start, mens Sunderland havde brug for de tre point, så de kunne få en forhåbning om, at kunne blive i Premier League. Det var da også desperate Sunderland, som startede bedst, da de havde fået scoret to mål efter 22 minutter, da Steven Fletcher og Jeremain Lens begge blev assisteret af Yann M’Vila. Der gik endda lang tid før, at West Ham vågnede op og svarede igen, da Carl Jenkinson fik reduceret til 2-1. Sunderland gjorde det derefter endnu svære for sig selv at holde føringen, da målscorer, Jeremain Lens, fik sit andet gule og derved et rødt i det 57. minut. Det tog også kun tre minutter før Payet fik udnyttet det til 2-2 som var sådan kampen endte.

Mest læste på Footy.dk

1. Ny Sevilla-stjerne med fantastisk udtalelse: Derfor afviste jeg Liverpool og Tottenham
2. Chok: Endnu en Barca-stjerne har snydt de spanske skattemyndigheder for tocifret millionbeløb
3. Billede: United-stjernes lækre kone viser sin store bagdel frem på Instagram
4. Billeder: Neymar har klippet håret af – her er den smukke grund
5. Billeder: Real-stjernerne fløj til Sverige i luksusfly – denne superstjerne sad alene