Spurs legede rundt med City på White Hart 'Kane'

Tottenham med danske Christian Eriksen i startopstillingen slog her til eftermiddag Manchester City med 4-1 på hjemmebane. Harry Kane sluttede endelig sin måltørke, da han var manden bag den anden sidste scoring.

Tottenham var værter for dagens tidlige Premier League-klub, da førerholdet fra Manchester City lagde vejen forbi. Gæsterne havde vundet de seneste fire foregående møder, hvorfor de gik ind til kampen som favoritter.

Det var også Manuel Pellegrinis tropper, der startede bedst. Efter 25 minutter kom de på 1-0, da Kevin de Bruyne flot afsluttede et kontraangreb igangsat af en stor pasningsfejl fra Kyle Walker omkring City-feltet.

Den stilling blev dog udlignet kort før pausen. Kevin de Bruyne afleverede umotiverede bolden til Eric Dier, som knaldede på mål langt ude fra. Bolden strøg ind fladt ved den ene opstander uden chance for City-keeperen, Caballero.

Tottenham kom ud som lyn og torden til anden halvleg, og de fik hurtigt skaffet sig et føringsmål. Erik Lamela smækkede kuglen ind i hovedet på Toby Alderweireld, som headede bolden i kassen. 2-1!

Elleve minutter senere blev det også 3-1. Christian Eriksen hakkede et frispark på overliggeren, og Harry Kane stod klar til at sende riposten i mål, og så eksploderede White Hart ‘Kane’.

Med godt ti minutter til slutfløjt blev ydmygelsen komplet. Erik Lamerla, som har været under massiv kritik, puttede kuglen i kassen efter små tætte driblinger omkring City-forsvaret, og så sluttede opgøret med 4-1.

Christian Eriksen blev pillet ud efter 68 minutter, og inden da fik han et gult kort.