Napoli vinder 2-1 hjemme over Juventus

Der var dømt storopgør, da de to italienske storklubber Napoli og Juventus tørnede sammen i Serie A.

Både Napoli og Juventus er kommet skidt fra start denne sæson i Serie A. Begge klubber er placeret i midten af tabellen og med en total pointhøst på henholdsvis 6 og 5 point, ja så var det en kamp, som ikke måtte tabes.

Napoli kom bedst fra start, da de kom foran i det 26. minut på et mål af Insigne. Oplægget stod Higuain for. Selvsamme Higuain skulle også vise sig farlig foran målet, og i det 62. minut fik han udbygget føringen til 2-0. Så skulle man tro, at den kamp var lukket, men minuttet efter fik Juventus skabt lidt spænding, da nyindkøbte Mario Lemina fik reduceret til 2-1.

Juventus kom dog ikke yderligere på tavlen, og de måtte derfor indkassere deres tredje nederlag i sæsonen. Til sammenligning tabte Juventus kun 3 ud af 38 kampe i Serie A sidste sæson. “Den gamle dame” er altså jævnt presset allerede efter seks spillerunder.