Chelsea-brasilianere sikrede sent point i Newcastle

Newcastle og Chelsea delte i en medrivende affære, hvor hjemmeholdet var foran med 2-0 med ti minutter igen. På mål af Ramires og Willian fik Chelsea dog reddet et point med hjem.

Chelsea har fået en kedelig start på sæsonen, og inden aftenens kamp mod Newcastle lå de og rodede rundt på en 16. plads. De havde derfor hårdt brug for tre point mod Newcastle, som var værter for opgøret.

Det var en medrivende kamp fra begyndelse, men der faldt ingen mål indledningsvist, hvorfor vi springer frem til det 42. minut. Her hamrede Perez nemlig hjemmeholdet foran med 1-0.

Den føring blev fordoblet efter 60 minutter, da et hovedstødsmål indtraf. Fabregas missede sin markering og så kunne Winjnaldum ubesværet stige op og heade bolden ind bag Asmir Begovic.

Det lugtede derfor langt væk af endnu en Chelsea-fiasko, men så viste indskiftede Ramires sig fra sin bedste side. Midtbanemanden kanonerede reduceringen i kassen efter 79 minutter.

Tre minutter før tid blev der også udlignet, da Willian sendte et frispark tæt under mål og ingen rørte bolden, hvorfor den strøg direkte i kassen. Chelsea pressede på mod slutningen, men fik ikke scoret. Det sluttede derfor 2-2.