Arsenal-spiller: Godt at jeg forlod Barcelona

The perfect guide to the casino

Arsenal-spiller: Godt at jeg forlod Barcelona

Arsenal-spilleren er glad for, at han for et par år tilbage forlod Barcelona til fordel for The Gunners, og han fortæller i samme ombærring, at han ikke har planer om at forlade Arsenal.

For langt de fleste fodboldspillere er det en drøm at spillere for FC Barcelona, og derfor er det også de færreste spillere som kan finde på at skifte væk fra den spanske topklub, men sådan var det ikke for Hector Bellerin i 2011.

Dengang skiftede den daværende Barcelona-spiller til Arsenal, og i sidste sæson fik den spanske højreback så sit gennembrud hos The Gunners

Den nu 20-årige Bellerin er for tiden førstevalget på Arsenals højreback, og selv glæder han sig over, at han dengang tog skridt og skiftede væk fra Barcelona.

– Det har kunnet betale sig, og jeg er meget glad for den beslutning, jeg traf. Barcelona har et akademi, hvor man lærer at spille på Barca-måden, alle spillere er gode med bolden. Det var svært at forlade dem, men jeg har altid sagt, at toget kun går én gang, og man skal tage det eller lade være.

– Jeg tog det, og jeg er meget glad for den mulighed, Arsenal har givet mig, og jeg er glad for, hvor jeg er i dag. Jeg har hele tiden sagt, jeg kom til Arsenal for at blive her, og jeg tænker slet ikke på at skulle andre steder hen, siger Bellerin til Sky Sports.

Mest læste på Footy.dk

1. Afsløring: Beckham klar til at være utro med denne lækre model, som dog afviste ham
2. Mourinho med vild udtalelse: Jeg vil have alle spillere fra denne rival
3. Ferguson afslører: Dette kastede United-spillerne på Ronaldo, når han stod foran spejlet
4. Billede: Fabregas’ kæreste viser sin kæmpe barm og lækre veninde
5. Nyt grumt billede: Så medtaget ser Luke Shaws ben ud efter operationerne

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top