Brøndby kollapsede totalt og tabte 4-1 til AaB

AaB satte her til aften gæsterne fra Brøndby på plads, da det blev til hele 4-1 til hjemmeholdet.

Der var her til aften brag på Nordjyske Arena, da hjemmeholdet AaB tog imod Brøndby IF. Kampen startede i et hidsigt tempo, og efter blot fire minutters spil kom den første store chance, da Ronnie Schwartz fra en spids vinkel ikke formåede at udplacere Nicolai Larsen i AaB-buret. Blot fem minutter senere kom AaB så i front, da Jakob Ahlmann flot lagde læderet ind i panden på den brandvarme angriber, som ikke lod den chance passere.

Kort efter var det Brøndbys tur til at blive farlige, da den tidligere AaB’er Ronnie Schwartz smart satte to modspillere i en vending, før han sendte Teemu Pukki i dybden. Den finske angriber leverede dog en svag afslutning, som Nicolai Larsen nemt tog sig af. Det gjorde han også halvvejs gennem kampen, da han igen blev sendt i dybden.

AaB var dog ikke færdige med at være farlige, og efter en halv times spil blev Nicolaj Thomsen sendt afsted i en kontra, hvor han elegant slap af med Johan Larsson, der dog flot nåede tilbage og blokerede AaB’erens afslutning. Kort før pausen kom AaB så foran med 2-0, da Rasmus Jönsson afdriblede Frederik Rønnow, før han sparkede den sikkert i mål.

Brøndby skiftede i pausen Johan Elmander ind, fordi de ville tilbage i kampen. De var dog tæt på at ryge helt ud af den, da der var spillet blot to minutter af anden halvleg. Her tordnede Frederik Børsting bolden på sammenføjningen, men heldigvis for Rønnow og Brøndby røg den ud igen.

Kampen blev reelt afgjort kort efter, da Nicolaj Thomsen blev sendt i dybden og let udplacerede Frederik Rønnow. Og hvis den ikke blev det der, så blev den det med tyve minutter igen, da Lukas Spalvis med sit andet mål i kampen gjorde det til 4-0.

Kort før tid fik Brøndby et trøstemål, da Lebogang Phiri fulgte op på en ripost, men det var altså ren kosmetik. Brøndby tabte 4-1 efter en skidt præstation i en kamp, hvor AaB også præsterede på et højt niveau.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick