Gruppe F: Zagreb choksejrede - Bayern med storsejr

Gruppe F: Zagreb choksejrede – Bayern med storsejr

I gruppe F er der også i aften spillet kampe. Dinamo Zagreb fortsatte deres imponerende hjemmebanestatistik og vandt over Arsenal. Bayern München slog Olympiacos 3-0.

Arsenal fik en forfærdelig start på dette års Champions League. Ude mod Dinamo Zagreb fik Arsenal ikke et eneste point med, da de tabte 1-2. Olivier Giroud fik rødt kort.

Pivaric bragte de aggresive kroatere foran efter 24 minutter. Ondt skulle blive værre for Arsenal, da de måtte spille med 10 mænd resten af opgøret, da Olivier Giroud fik sit andet gule kort efter en dum tackling ude foran eget felt.

Dette udnyttede Zagreb til at bringe sig foran 2-0. Arsenal kæmpede dog det bedste det har lært, og Theo Walcott kunne reducere efter 79 minutter da han efter en flot stikning løb fra alt og alle og udplacerede Zagrebs målmand.

I Grækenland kunne Olympiacos ikke stille meget op i mod mægtige Bayern München. Man kunne holde 0-0 indtil halvleg, men 8 minutter inde i anden halvleg var der ingen nåde. Thomas Müller scorede for tyskerne efter et fantastisk langskud fra en spids vinkel!

Mario Götze lukkede endeligt opgøret i 89’ende minut, tæt på mål, da han bragte Bayern foran 2-0.

Og Müller skulle sætte trumf på, da han i overtiden gjorde det til 3-0. Bayern og Zagreb ligger dermed i front med 3 point.