Thomas Frank: Ser man kampen igen, så bør vi vinde

The perfect guide to the casino

Thomas Frank: Ser man kampen igen, så bør vi vinde

Brøndbys cheftræner var yderst tilfreds med præstationen i dagens kamp mod FC Midtjylland, men var naturligvis ærgelig over, at det ikke lykkedes dem at tage alle tre point i topkampen, hvor man var det mest dominerende hold.

Brøndby var det mest dominerende hold i aftenens kamp, hvor de forsvarende mestre FC Midtjylland var på modstanderen, men de gule måtte alligevel tage til takke med en pointdeling, da en ellers underholdende kamp endte uden scoringer.

Til trods for nulløsningen var det generelt en tilfreds Thomas Frank, der udtalte sig til Footy.dk efter kampen.

– Jeg synes det var en kamp på et rigtig højt Superliga-niveau. Der var et højt tempo i kampen og en top intensitet i duellerne. Jeg synes også, at vi langt hen ad vejen får vist noget flot fodboldspil – jeg er tilfreds med vores indsats. Vi presser det bedste hold i Danmark, vi dominerer med bolden og kommer til klart flest afslutinger, men vi skal vinde med det tryk som vi ligger på dem. Hvis man ser kampen igen, så bør vi vinde 3-2 eller 2-1, sagde Brøndby-træneren til Footy.dk efter kampen.

Med dagens resultat er Brøndby syv point efter ulvene i tabellen, og de gule fra Vestegnen indtager lige nu en femteplads i Alka Superligaen.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top