The perfect guide to the casino

Jess Thorup: Derfor startede vi med både Duncan og Pusic på toppen

Normalt spiller FCM kun med én angriber helt fremme, men i dag havde Jess Thorup en anden plan. Se forklaringen på, hvorfor han havde valgt både Morten Duncan Rasmussen og Martin Pusic til at spille fra start i aftenens kamp i mod Brøndby, der sluttede 0-0.

Jess Thorup havde til aftenens kamp mod Brøndby valgt at ændre på den opstilling, som de ellers normalt praktiserer. FCM plejer at spille en solid 4-1-4-1 med én spydspids i form af enten Morten Duncan Rasmussen eller Martin Pusic, men til aftenens opgør startede Thorup dog med en 4-4-2, hvor begge af de to angribere havde fundet vej til holdkortet.

Efter kampen forklarede FCM-træneren sin taktiske beslutning til Footy.dk

– Vi kigger meget på os selv, og jeg havde to rigtigt skarpe angribere, som kommer med mål i bagagen, og det skal man nogle gange som træner og som hold ride med på den bølge, og derfor valgte jeg at spille med begge to. Det kan godt være, at det koster lidt på den defensive parameter, men det skulle så sandelig gerne give noget i den anden ende, og det synes jeg sporadisk, at det gjorde. Jeg ved godt, at det kan blive bedre, og det skal det også, sagde Thorup til Footy.dk.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top