Sent comeback sikrede Bayern mod fiasko - Leon Andreasen assisterede men tabte til Dortmund

Sent comeback sikrede Bayern mod fiasko – Leon Andreasen assisterede men tabte til Dortmund

De tyske tophold spillede her til eftermiddag i Bundesligaen, og det blev til flere skuffelser, mens Bayern leverede et sent comeback der sikrede tre vigtige point.

Bayern München tog hjemme i mod Augsburg, i en kamp der lugtede langt væk af Bayern dominans. Dominerende var de da også, men målene udeblev, og kort før pausen bragte Esswein overraskende udeholdet foran. I anden halvleg fortsatte Bayern München deres dominans og de producerede pænt med chancer og havde stort overtag i boldbesiddelse. Alligevel skulle de helt frem til det 77. minut før Lewandowski prikkede en ripost ind i kassen. Nu kunne Bayern for alvor lugte blod og i overtiden lykkedes det hjemmeholdet at tilkæmpe sig et straffespark, som Thomas Müller eksekverede. Dermed fik de vendt et truende nederlag til sejr og kampen sluttede 2-1.

Andetsteds startede Leon Andreasen inde for Hannover, og han leverede da også assisten da hjemmeholdet kom foran mod Dortmund efter 18 minutter. Aubameyang fik dog udlignet på straffespark inden Mkhitaryan sparkede udeholdet i front kort før pausen. Hannover svarede hurtigt igen i anden halvleg, men lavede så også selvmål inden Aubameyang endnu en gang kunne score fra 11-meter pletten og afgjorde kampen. 4-2 sejr til Dortmund.

Nicklas Bendtner startede som sædvanlig på bænken for Wolfsburg, da de ude gæstede Ingolstadt. Kampen var en tam affære der ikke bød på det helt store, og Bendtner kunne heller ikke score det forløsende mål da han blev skiftet ind 20 minutter før tid. Kampen endte skuffende 0-0.

Bayer Leverkusen skuffede også, da de hjemme tabte overraskende 0-1 til oprykkerne fra Darmstadt.

Bayern München og Dortmund fortsætter altså parløbet i toppen med maksimum point for fire kampe, mens tredjepladsen Wolfsburg nu er distanceret med fire point.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden