Ronaldo gik målamok da Real Madrid bankede Espanyol

Cristiano Ronaldo scorede vanvittige fem gange, da Real Madrid her til eftermiddag mørbankede Espanyol med 6-0 på udebane.

Efter en sløj 0-0’er i åbneren er Real Madrid for alvor kommet i gang med målscoringen i denne sæson. 5-0 blev det i sidste runde mod Betis, og i eftermiddag var det Espanyols tur til at blive maltrakteret.

6-0 endte det til Rafa Benitez’ tropper på Estadi Cornella El-Prat i Barcelona, og sejren kom især i hus takket være en helt ustyrlig indsats af Cristiano Ronaldo.

Fem gange scorede portugiseren, tre i første halvleg og to i anden, og han meldte sig dermed fuldstændig ind i kampen om titlen som verdens bedste spiller igen. Kampens øvrige mål blev scoret af Karim Benzema efter 28 minutters spil.

Med storsejren hopper Real Madrid for en stund op på førstepladsen i La Liga med 7 point for tre kampe og en målscore på 11-0.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden