Ny signing nettede i Roma-sejr over oprykkere

Iago Falque kom på måltavlen for AS Roma, da de lørdag aften slog oprykkerne fra Frosinone med 2-0. I Firenze slog Fiorentina samtidig Genoa med 1-0.

For to uger siden blev der sat fest i gaderne i Rom, da hovedstadsklubben slog titelfavoritterne fra Juventus, og her til aften skulle romerne så forsøge at ride videre på den bølge efter landskampspausen.

Se også: Video: Kludremål sender Roma i front

Modstanderen var naboerne og oprykkerne fra Frosinone, og de skulle vise sig at give ganske fin modstand.

Det var da også lidt heldigt, at Roma kunne gå til pause foran 1-0 efter et mål i det 44. minut, hvor et indkast fik lov til at passere hele vejen ind til Iago Falque, som sendte den i nettet.

I anden halvleg pressede værterne for en udligning, men deres forsøg var forgæves, og i stedet kunne de se Juan Iturbe lukke kampen med sin scoring til 2-0 i overtiden.

Andetssteds kunne Fiorentina trods et rødt kort til Milan Badelj trække sig sejsrigt ud af hjemmekampen mod Genoa. 1-0 blev det på mål af unge Khouma Babacar.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden