Messi kom ind fra bænken og sikrede Barcelona sejren

Der var dømt topopgør på Estadio Vicente Calderón, da Atletico Madrid hjemme tog imod Barcelona.

Begge hold ligger i toppen af Liga BBVA med maksimum point for to kampe, og med en sejr kunne et af holdene toppe ligaen. Første halvleg bød ikke på nogle scoringer, men til gengæld en skade for Barcelonas Thomas Vermaelen. I anden halvleg fik tilskuerne dog valuta for pengene, da Fernando Torres bragte Atletico Madrid foran i det 51. minut. Glæden varede dog ikke længe for hjemmeholdet, da Neymar fire minutter efter udlignede til 1-1. I det 77. minut fandt kampen sin afgørelse, da Messi, som var kommet på banen 17 minutter tidligere, fandt netmaskerne til 1-2.

Barcelona topper dermed La Liga og har fået en god start på sæsonen i den hjemlige liga.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden