Chelsea-nedtur fortsætter: Indskifter fik skovlen under The Blues med hattrick

Chelsea havde forinden dagens kamp fået den værste sæsonstart siden 1971. Og ondt blev bare værre, da de ude mod Everton blev losset hjem til London med et nyt nederlag i bagagen.

Fra kampens start satte hjemmeholdet sig på spillet. Og allerede efter 9 minutter skete det, der ændrede kampen. Det var såmænd ikke et mål, men en skade, der skulle vise sig at blive nøglen for Everton. Besic måtte gå ud, og ind kom Naismith. 8 minutter efter kom han så på tavlen, da Everton udnyttede et passivt Chelsea-forsvar, og unge Galloway lagde bolden ind foran, hvor Naismith pandede den ind bag en chanceløs Begovic. Blot fem minutter senere var Naismith så på pletten igen, og endnu engang var et passivt Chelsea-forsvar skyld i, at Naismith uhindret kunne trykke af lige uden for feltet – bolden passerede Begovic og røg ned i hjørnet.

10 minutter før pausen fik Chelsea dog svaret igen, da Matic bankede bolden op i krogen på et langskud fra 20-25 meter. Et mål, der gav Chelsea nyt liv, og de resterende minutter før pausen var ren overlevelseskamp for hjemmeholdet, da Chelsea nu lagde et gevaldigt tryk. Først var Hazard tæt på, og efterfølgende var udskældte John Terry tæt på at pande en udligning i kassen.

I anden halvleg forsøgte Chelsea at fortsætte de sidste 10 minutters dominans fra første halvleg, det blev dog aldrig til det helt store. Everton holdt stand og fik også produceret sit. Lukaku var tæt på at lukke kampen efter 68 minutter, men Begovic hev en stor redning frem. Efter 82 minutter fuldendte Naismith så sit hattrick, da han efter en frispilning af Barkley begravede bolden i kassen og dermed stod det 3-1. Chelsea virkede herefter modløse, og dermed løb Everton fortjent med alle tre point mens Chelseas krise blot er forværret yderligere.

Mest læste på Footy.dk

1. Vanvittigt: Se Zlatan Ibrahimovic’s hus i Paris
2. Medie: Chelsea-læge Eva Carneiro skifter muligvis til rivaler
3. Billeder: Mourinhos lækre datter forarger på den røde løber – tjek hendes dybe kavalergang her
4. Eksklusiv video: Hør Rooneys tale fra omklædningsrummet, efter han har slået rekorden