Brøndby-boss til EB: Riddersholm er arrogant

The perfect guide to the casino

Brøndby-boss til EB: Riddersholm er arrogant

Brøndby-bossen Jan Bech Andersen afslører over for EB, at han finder FCM-træneren ret så arrogant.

Brøndby tog en rigtig flot skalp, da de i går blev det første hold til at vinde på FC Midtjyllands hjemmebane i denne sæson. Klubben fra Vestegnen vandt 3-2, men der er alligevel ikke udpræget glæde at spore hos formanden Jan Bech Andersen. Han mener nemlig, at Glen Riddersholm optrådte ret så arrogant efter kampen.

– Nu er jeg ikke fodboldprofessor som Glen Riddersholm, men det er lidt arrogant at stå på live-TV og påstå, at alle Brøndbys mål er foræringer. Jeg kunne spørge, hvad FCMs andet mål er, hvor vi står skidt, siger Bech Andersen blandt andet til Ekstra Bladet.

Det var dog ikke den eneste stikpille, som Brøndby-formanden fik sendt af sted. Han antydede nemlig, at midtjyderne i denne sæson har overpræsteret.

Jeg spørger bare af nysgerrighed. Det er jo ikke mig, der står på en ølkasse og siger, vi gør alting smartere, bedre og hurtigere end vores konkurrenter, siger Bech Andersen til Ekstra Bladet.

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/broendby/tv-broendby-ejers-stikpille-til-glen-arrogant-og-patetisk/5580158

Mest læste på Footy.dk

1. Billeder: Neymar hygger sig med lækker blondine
2. Overblik: Disse klubber har flest 2. pladser siden 2000
3. Ups: Afslører Dani Alves Barca-exit her
4. Video: Tidligere Arsenal-spiller leverer assist med numsen
5. De bedste reaktioner på Twitter efter Ancelottis fyring

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top