Randers lægger pres på Brøndby med sejr over bundproppen

Randers hentede en sikker sejr i Silkeborg, og lægger dermed pres på Brøndby i kampen om bronze.

Her til eftermiddag var Silkeborg på jagt efter deres første hjemmebanesejr, mens gæsterne fra Randers FC skulle forsøge at lægge pres på Brøndby. Silkeborg startede kampen okay, men efter et kvarter dummede anfører Frank Hansen sig gevaldigt, da han sendte Djiby Fall af sted på en friløber. Fall svigtede ikke, og så var Randers i front. Silkeborg havde kort efter en stor mulighed, men den kommende AGF-spiller Daniel A. Pedersen misbrugte på det groveste. Samme gjorde sig gældende for Mikael Ishak i modsatte ende, og så gik de to hold til pause med en 1-0 føring til Randers.

Silkeborg lagde igen fint fra land i anden halvleg, men på trods af fine tilbud manglede skarpheden. Det gjorde den til gengæld ikke for Randers, der bragte sig foran med 2-0. Jonas Kamper tog et kort hjørnespark, spillede en bande og fik sig driblet helt ind midt for målet. Her sparkede han resolut bolden i kassen. Det formåede Silkeborg aldrig at svare igen på, og så tog Randers en vigtig sejr i jagten på bronze, mens Silkeborg stadig jagter sin første sejr på hjemmebanen.