OB skabte overraskelsen mod FC Midtjylland

OB skabte miraklet og sejrede med 3-1 på hjemmebane i mod FC Midtjylland.

OB skulle her til aften byde topholdet FC Midtjylland op til dans, og det fynske mandskab formåede at skabe overraskelsen. De kom allerede i front efter to minutters spil, da FCMs Sylvester Igboun kom til at lave selvmål. Efter 28 minutters spil bragte Lucas Jensen fynboerne foran 2-0, inden brandvarme Morten Duncan Rasmussen reducerede minuttet efter. FCM måtte dog alligevel gå til pause nede med to, for i slutminutterne af første halvleg bragte Daniel Høegh OB på 3-1.

Efter fire mål i første halvleg var der selvsagt store forventninger til anden del af kampen. Målmæssigt kunne den dog slet ikke følge med første, og så endte kampen med 3-1 til OB. OB har dermed skabt et fornuftigt hul ned til FC Vestsjælland, mens FC Midtjylland efter FCKs kamp kan være ni point foran nummer to.