The perfect guide to the casino

Den perfekte udebanetur til Lyngby

Den perfekte udebanetur til Lyngby

Dette indhold er sponsoreret

Udebaneture med drengene, det kan være nogle af de sjoveste søndage man kan forestille sig. Fire gutter i en lille bil, som sammen krydset landet, for at støtte det hold, som alle holder med. Man kan komme land i og rige rundt på disse stadionture, og man kommer ofte også til byer, som man ikke tidligere har været i, eller kun har besøgt i forbindelse med fodboldkampe. Vi synes at det er en skam, hvis man ikke får mere ud af byerne, end blot det at tage på stadion, og vi har derfor lavet en guide til en god udebanetur til Lyngby.

Maven skal være glad
Vi forestiller os tydeligt scenariet. I er kørt afsted om formiddagen, så I kan nå eftermiddags kampen i Lyngby. Når I endelig kommer frem, så er alle mand sultne, og I kan ikke vente til pølsen på stadion, I må derfor ud og finde en restaurant i Lyngby. Her er gode råd dyre, for hvor skal man lige starte med at lede? Hvor er det gode sted, og hvem kan lave mad efter jeres smag? Gennem de senere år er der begyndt at komme flere og flere guides til dette på nettet, og en af dem er mydinners.dk. Her kan I hurtigt få et overblik over mulighederne i Lyngby, og I er derfor sikre på, at I er klar til at synge for jeres hold, når I endelig rammer stadion.

Stemmerne skal smøres
Når I har fået spist, så skal stemmebåndene smøres. Fodbold hænger for mange uløseligt sammen med øl, og I skal derfor ud og finde en god pub eller bodega. Disse er der mange af i Lyngby, og det bør derfor ikke være noget problem for jer, så I kan komme i den rette stemning. Drømmen ville være, hvis det kunne lykkes for jer at finde en bar, hvor der også var flere fans af jeres hold. Dette bringer folk sammen, og er med til at skabe en endnu bedre fællesskabsfølelse, inden at I skal synge sammen på stadion.

Turen går hjem igen
Om jeres hold har vundet eller tabt, så skal I hjem igen efter. Det har I naturligvis taget højde for hele dagen igennem, og vidst hvem der skulle agere chauffør, så han ikke drak sig fuld. Det har derfor nok heller ikke været helt den samme dag for ham, som det har for jer andre. Husk derfor at sig tak for det, og hav gerne forberedt lidt snacks til turen hjem – så er vi sikre på at han bliver glad.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top