The perfect guide to the casino

Efter syv sejre ud af syv mulige er danskerne enige: Herrelandsholdet tager guldet

Foto: Ritzau Scanpix

VM-feberen raser og danskerne er ikke i tvivl! Danmark går hele vejen og ender med guldet.

Med endnu en sejr i bagagen, senest over Egypten med cifrene 26-20, står Danmark tilbage som det eneste hold med maksimumpoint, og inden Danmarks sidste kamp i hovedrunden er danskernes dom tydelig: 2019 bliver året hvor Danmark vinder deres første VM i herrehåndbold.

Du kan få odds 5 på en sejr til Danmark i aften

VM-feber har for alvor ramt det ganske, danske land, og indtil videre har der også været god grund til at hoppe i de rødhvide farver for at heppe på det danske herrehåndboldlandshold. Danmark er nemlig det eneste tilbageværende hold, der er kommet sejrsrigt ud af de første syv kampe.

Tror du også at Danmark slår Sverige? SÅ KLIK HER

Troen på de danske håndbolddrenge er da også stor, og selvom favoritfeltet blandt andet stadig tæller de forsvarende verdensmestre, Frankrig, og dette VM’s anden medarrangør, Tyskland, er danskerne ikke i tvivl. Den danske VM-succes fortsætter, og Danmark kommer for første gang nogensinde til at gå hele vejen. 2019 bliver altså året, hvor vi hiver det første verdensmesterskab hjem til Danmark. Sådan lyder vurderingen i hvert fald, hvis man skal tro bookmakeren Mr Green, der har oplevet massiv håndbold-interesse fra danskerne i løbet af turneringen.

Hvis du spiller med inden i aften, så kan du også få vilde odds på VM-guld

Danmark har indtil videre været suveræne, og med en fyldt Jyske Bank BOXEN i ryggen er det svært at se, hvad der skal stoppe Mikkel Hansen, Rasmus Lauge og Co., spår Mr Green.

Hos Mr Green er der odds 2.35 på, at Danmark for første gang i historien går hele vejen og ender øverst på skamlen, når guld, sølv og bronze søndag den 27. januar skal fordeles i Jyske Bank BOXEN foran forhåbentlig 10.000 festglade danske håndboldfans. Af de øvrige favoritter er der odds 3.25 på Frankrig og odds 3.75 på Tyskland efterfulgt af Norge til odds 8.50.

Opret dig hos MrGreen og se selv alle de vilde tilbud

Danskerne er vilde med VM

Det er ikke kun de danske håndbolddrenge, danskerne sætter deres penge på. Som turneringen er skredet frem, og i takt
med at fårene er blevet skilt fra bukkene, er danskernes interesse for håndbold VM steget enormt. Fra Danmark åbnede VM med et brag af en håndboldkamp i Royal Arena, er antallet af danskere, der spiller på VM steget med 50 pct.

Her får du aftenens absolut bedste odds på aftenens kamp

Selvom størstedelen af danskerne tror på en dansk sejr, oplever vi en enorm interesse for det norske mandskab og tidligere Aalborg-profil Sander Sagosen, og faktisk er en norsk slutrundesejr det næstmest spillede odds blandt danskerne. Noget tyder derfor på, at hvis vi ikke selv skal stå øverst på sejrsskamlen, så foretrækker vi, at guldet går til vores nordiske brødre, udtaler bookmakeren Mr Green.

Spiller du med?

Bemærk, at odds kan ændre sig frem mod spilstop.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top