Brøndby IF intensiverer jagten på Wahlstedt med forhøjet bud

The perfect guide to the casino

Brøndby IF intensiverer jagten på Wahlstedt med forhøjet bud

Brøndby IF fortsætter sin jagt på den svenske målmand, Leopold Wahlstedt, der for øjeblikket spiller hos norske Odds Ballklubb, rapporterer BT.

De seneste oplysninger tyder på, at Brøndby IF har fremsat et forbedret bud på 3,3 millioner danske kroner for målmanden. Dette repræsenterer en forhøjelse fra det indledende bud, som angiveligt lå på 2,6 millioner kroner.

Til trods for det forhøjede bud, er det blevet rapporteret, at Odds Ballklubb igen har afvist tilbuddet. Denne udvikling kommer efter BT også har indikeret, at AGF er interesseret i samme spiller.

Leopold Wahlstedt, 24 år, har denne sæson spillet hver eneste minut for Odds Ballklubb, der i øjeblikket befinder sig på niendepladsen i Eliteserien. BT rapporterer, at den norske klub angiveligt ikke er parat til at slippe Wahlstedt, medmindre der kommer et bud i området af 5,3-5,9 millioner danske kroner.

I andre nyheder har en aftale mellem Viborg FF og Brøndby IF om Viborgs målmand, Lucas Lund, tilsyneladende kollapset tidligere i dag ifølge Ekstra Bladet. Det ser ud til, at Brøndby IF igen har rettet sin opmærksomhed mod Wahlstedt som et potentiel nyt ansigt for holdet.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top