The perfect guide to the casino

Real-stjerne efter remis: Vi fortjente et bedre resultat

Luka Modric lægger ikke skjul på, at han syntes, at Real Madrid fortjente et bedre resultat, end det de stod tilbage med efter gårsdagens opgør mod Manchester City.

Det første semifinale-opgør mellem de to giganter, Real Madrid og Manchester City, blev tirsdag aften skud i gang på Santiago Bernabeu.

Her var der drama og flot fodboldspil for alle pengene, men hjemmeholdet måtte altså nøjes med et 1-1 resultat, da Kevin de Bruyne udlignede på fornemmeste vis i anden halvleg, og det ærgrer Los Blancos’ kroatiske superstjerne, Luka Modric, der mener, at Real Madrid havde fortjent en bedre skæbne.

– I pausen skulle vi have rettet op på nogle ting. Manageren ville have os mere på bolden, og at vi skulle være mere kreative. Det gik godt.

– Vi fortjente et bedre resultat end dette, men vi går ind til returopgøret med den samme selvtillid og optimisme om, at vi kan vinde der.

– Ingen af holdene kom afsted fra dette opgør med en stor fordel. Det er stadig helt åben. 50-50, og vi vidste godt, at intet ville blive afgjort i aften, siger Modric til UEFA.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top