Tager Brøndby-boss i forsvar: Uden ham havde der ikke været noget Brøndby

The perfect guide to the casino

Tager Brøndby-boss i forsvar: Uden ham havde der ikke været noget Brøndby

Viaplay-ekspert og kommentator for Tipsbladet, Stig Tøfting, tager den udskældte Brøndby-boss, Jan Bech Andersen i forsvar.

Brøndby-formand, Jan Bech Andersen, lagde i sidste uge hovedet på blokken, da han på Instagram hav udtryk for, at der ville komme en værdiaftale på plads inden søndagens opgør mod Randers FC.

Det skete som bekendt ikke, mens Brøndby samtidig løb ind i et pinlig nederlag på hele 0-4, og det har efterfølgende medført et hav af reaktioner omkring Jan Bech Andersen, mens der til opgøret mod Randers FC også var hængt et banner op med teksten “Jan Bech slet din Instagram – hilsen alle”.

Nu tager Stig Tøfting dog den udskældte Brøndby-mand i forsvar.

– Alle er ikke ens, og alle skal ikke være ens. Vi kan roligt sige, at Jan Bech Andersen er ikke som alle andre. Han har været fri til at udtale sig på forskellige medier, og det, synes jeg, er okay i forhold til visse emner, siger Tøfting til Viaplay og fortsætter:

– Men det går ud over troværdigheden, når han melder sådan noget ud, og det, synes jeg, er lidt ærgerligt, for jeg kan rent faktisk godt lide den måde, Jan Bech Andersen agerer på. Jeg synes, det er fint, vi har nogle, som er lidt åbenmundede og mere fremme i skoene end andre. Han giver noget af sig selv.

– Han er om nogen ophavsmand til, at Brøndby IF lever, for havde han ikke været der, havde der ikke været noget Brøndby IF, lyder det fra Stig Tøfting.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top