Xavi raser efter nederlag: Jeg undskylder over for fansene

The perfect guide to the casino

Xavi raser efter nederlag: Jeg undskylder over for fansene

FC Barcelona-træneren var alt andet end tilfreds oven på aftenens nederlag.

FC Barcelona krydsede søndag aften klinger med Almeria på Estadio de los Juegos Mediterráneos, og her havde den catalanske storklub en gylden mulighed for at øge forspringet ned til Real Madrid, da de lørdag aften måtte nøjes med 1-1 i opgøret mod Atletico Madrid, som blev spillet på Bernabeu.

Sådan skulle det dog ikke gå for Xavi Hernandez’ mandskab, der havde svært ved at finde rytmen, og det udnyttede hjemmeholdet til fulde.

Efter blot 24 minutters spilletid gjorde bragte den unge angriber El Bilal Toure således Almeria front, og det lykkedes aldrig for FC Barcelona at få bolden i kassen i den modsatte ende, hvorfor kampen altså sluttede 1-0 til hjemmeholdet, og det efterlod en særdeles skuffet og irriteret Xavi.

– Der er ingen undskyldning i dag. Vi havde ikke intensiteten eller lysten til at vinde. Det er det, der bekymrer mig mest.

– Så kan vi spille bedre eller dårligere, men i første halvleg manglede vi intensiteten. Jeg undskylder over for fansene, sagde den 43 årige træner til RAC1 efter kampen, mens han samtidig fastslog, at FC Barcelona missede en gylden mulighed.

– Madrid havde spillet. Vi mistede en gylden mulighed. Vi har ikke vundet ligaen i 3 år!, sluttede Xavi.

FC Barcelona er fortsat syv point foran Real Madrid i La Liga-tabellen.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top