Nedtur i slutminutterne: FC Midtjylland var millimeter fra at snuppe sejren over Sporting

FC Midtjylland leverede torsdag aften en sand mandfolkepræstation, der var millimeter fra at kaste en flot sejr af sig.

FC Midtjylland stod torsdag aften over for en svær opgave, da de tørnede sammen med Sporting Lissabon i Europa League på Estádio José Alvalade, og her var ulvene fra heden altså millimeter fra at trække det længste strå stik imod spil og chancer.

Allerede i første halvleg var det tydeligt at se, at der var klasseforskel på de to mandskaber, og FC Midtjylland måtte således gå til pause uden at have haft et eneste skud på mål og med kun 30 procent boldbesiddelse.

I anden halvleg fortsatte spilovertaget til hjemmeholdet, og i det 56′ minut lykkedes det da også for Sporting at få netmaskerne til at blafre, da Arthur Gomes sendte bolden i kassen.

Målet blev heldigvis for FC Midtjylland annulleret for offside, og i modsætning til Sporting, så skulle gæsterne altså ikke bruge mange chancer for at finde vej til målet.

Efter 67 minutters spil blev nyindkøbet Emam Ashour nemlig sendt på banen, og han skulle blot bruge 10 minutter på at slå sit navn fast i FC Midtjylland-trøjen, da han gjorde det til 1-0 i det 77′ minut.

Dermed begyndte det også at ligne, at FC Midtjylland kunne tage flyveren hjem til Danmark med et fantastisk resultat i bagagen, men i de døende minutter gik det altså galt, da Sebastian Coates udlignede til slutresultatet 1-1 fire minutter inde i overtiden.