Målorgie på Camp Nou: FC Barcelona og Manchester United delte i dramatisk opgør - Sådan endte aftenens tidlige Europa League-kampe

Målorgie på Camp Nou: FC Barcelona og Manchester United delte i dramatisk opgør – Sådan endte aftenens tidlige Europa League-kampe

Der var drama for alle pengene i aftenens Europa League-brag mellem FC Barcelona og Manchester United.

Det er ingen hemmelighed, at Europa League tiltrækker knap så meget opmærksomhed fra fodboldfans verden over, da det typisk er subtoppen af de europæiske storklubber, som er en del af fodboldturneringen.

Her til aften stod der dog en ekstraordinær kamp på menuen, som lige så godt kunne have fundet sted i Champions League, da FC Barcelona og Manchester United bragede sammen på Camp Nou, og her væltede det altså ind med mål.

Første halvleg forløb sig dog ganske roligt uden nogen scoringer, men efter pausen gik det altså helt amok i løbet af det første kvarter.

Først bragte FC Barcelona sig i front, da Marcos Alonso garnede til 1-0, men blot tre minutter senere udlignede Marcus Rashford til 1-1. I det 59′ minut var det så gæsternes tur til at komme foran, da hjemmeholdets Jules Kounde på uheldigvis fik sendt bolden i eget net.

Det lykkedes dog for Raphinha at afværge katestrofen og et nederlag på hjemmebane, da han i det 76′ minut udlignede til slutresultatet 2-2, og der er dermed lagt op til et brag af en kamp, når returopgøret næste gang finder sted på Old Trafford.

Herunder kan du se resultaterne fra aftenens øvrige tidlige kampe.

Ajax – Union Berlin: 0-0
Salzburg – AS Roma: 1-0
Shakhtar – Rennes: 2-1