The perfect guide to the casino

Officielt: OB henter offensivspiller i Serie A

OB sendte tidligere i transfervinduet deres absolut største stjerne, Issam Jebali, til japansk fodbold og Gamba Osaka. Derudover har man også mistet Armin Gigovic til FC Midtjylland, så det er tiltrængt med nye spillere til den fynske fodboldstolthed.

Sådan en er der dog nu kommet i form af den 21-årige offensivspiller Musa Juwara, som man har lejet i den italienske Serie A-klub Bologna. Det bekræfter OB selv på sin hjemmeside.

Læs også: Brøndby accepterer bud på Maxsø: Her er hans nye klub

– Musa er en offensiv spiller, der har vist kvaliteter, som allerede på kort sigt bidrager til, hvordan vi ønsker at udvikle vores spillestil. Han har god teknik samt høj fart og et stort løbepensum, som vil hjælpe holdet i begge retninger, siger Björn Wesström, der er fodbolddirektør i OB, og fortsætter:

– Musa har også en smittende positiv energi, som bidrager til teamet i hverdagen. Som person har han en fascinerende livshistorie, der viser, at han har et drive og en passion for at lykkes med det, han har lyst til, og disse egenskaber ser vi frem til at arbejde med.

Læs også: Officielt: FC København forlænger med stortalent

Lejeaftalen og den inkluderede købsoption mellem OB og Bologna løber frem til den 31. december 2023.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top