The perfect guide to the casino

Mere ros til ny Brøndby-spiller: Bliver en stor profil i Superligaen

Brøndby IF har indtil videre blot præsenteret en enkel ny spiller i vinterens transfervindue med Håkon Evjen, selvom holdet overvintrer på en dybt skuffende 10. plads med syv point ned til nedrykningsstregen. Dog kan fansene godt begynde at glæde sig til at se deres nyerhvervelse komme i aktion, da han nok engang modtager ros.

Denne gang var Philip Zinckernagel, der tidligere har været holdkammerater med Håkan Evjen i Bodø/Glimt. I et interview med bold.dk lyder det nemlig følgende fra danskeren om Brøndbys nye tilgang:

Læs også: Brøndby accepterer bud på Maxsø: Her er hans nye klub

– Håkon er en super dygtig og talentfuld midtbanespiller, som på trods af sin størrelse er en vild boldvinder, indleder Philip Zinckernagel og fortsætter:

– Han er en god tekniker, som spiller med stor energi. Han har en stor løbekapacitet, så han kan løbe solen sort.

– Da jeg spillede sammen med ham i Bodø, gjorde han det virkelig godt, derfor var der også rygter om interesse for store europæiske klubber. Han er en super god dreng, og jeg forestiller mig, at han bliver en stor profil i Superligaen, lyder det fra Zinckernagel.

Læs også: Ny Brøndby-spiller modtager stor ros: Måske den bedste omstillingsspiller

Tidligere har den norske U21-landstræner også sendt store roser af sted mod den nye Brøndby-spiller. Noget, du kan læse mere om herover.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top