Tidligere Superliga-profil jagtes af danske klubber

The perfect guide to the casino

Tidligere Superliga-profil jagtes af danske klubber

Emiliano Marcondes var en stor profil, da han spillede i Superligaen for først FC Nordsjælland og senere FC Midtjylland, og nu gør han måske comeback i Danmark. Tipsbladet melder nemlig, at to danske klubber jagter ham. 

Emiliano Marcondes har ikke fået meget spilletid for Premier League-klubben Bournemouth i denne sæson. Faktisk er det blot blevet til et enkelt indhop for den tidligere Superliga-stjerne, og han er nu træt af at varme bænken og vil væk. Det skriver Tipsbladet.

Ifølge Tipsbladet jagter FC Nordsjælland og FC Midtjylland i skrivende stund Marcondes.

Marcondes har da også en særlig forbindelse til begge klubber. Det var i FC Nordsjælland, at han brød igennem i første omgang, og senere var han også udlejet til FC Midtjylland.

Hos Nordsjælland er man formentlig ivrige efter at styrke truppen i jagten på klubbens andet mesterskab nogensinde. Midtjylland derimod jagter en erstatning for Evander, der er blevet solgt til amerikanske Portland Timbers.

Det er dog ikke garanteret, at Marcondes ender i en af de to førnævnte klubber. Tipsbladet melder også om interesse fra Championship-klubber samt klubber udenfor Europas top 5-ligaer. Derudover skal vi også huske på, at Brøndby var særdeles interesserede i Marcondes i sommer og næppe skal regnes ude af kampen heller.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top