Brøndby-legende deler julegaver ud til indlagte børn og unge på Hvidovre Hospital

The perfect guide to the casino

Brøndby-legende deler julegaver ud til indlagte børn og unge på Hvidovre Hospital

Daniel Agger er en af de mest populære danske fodboldspillere i dette årtusinde, og onsdag beviste den tidligere Brøndby- og Liverpool-spiller endnu en gang, at han er noget særligt. Det gjorde han, da han mødte op med julegaver til de indlagte børn og unge på Hvidovre Hospital. 

Julen er en hård tid for familier med indlagte børn og unge. Onsdag gjorde Brøndby-legenden Daniel Agger den forhåbentlig en lille smule lettere for de familier, der har indlagte børn og unge på Hvidovre Hospital. Her dukkede den tidligere landsholdsanfører nemlig op og uddelte børnene med julegaver.

Daniel Agger, der er en af de største helte på Vestegnen, blev modtaget med både selfies, kram og julelys i øjnene skriver Hvidovre Hospital på Instagram.

– Da jeg spillede i Liverpool, besøgte vi hvert år deres børnehospital. Den tradition har jeg taget med hjem til Danmark. For hvor er det givende at kunne gøre en lille forskel i en travl hverdag – både for dem der er indlagt og dem der arbejder her, siger Daniel Agger.

Agger nåede at spille i Brøndby over to omgange, og han havde også et ophold på otte år i Liverpool. Derudover blev det til 75 landskampe for Danmark. Han gik på pension i 2016.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top