The perfect guide to the casino

Så skete det: Brøndby fyrer Niels Frederiksen efter ny skuffelse

Brøndby har her til morgen fyret cheftræner Niels Frederiksen. Det oplyser klubben i en selskabsmeddelse. 

Niels Frederiksen er nu fortid i Brøndby. I går tabte klubben fra Vestegnen 2-0 på hjemmebane til Viborg, og de overvintrer dermed på 10. pladsen i Superligaen. Og det skuffende efterår koster altså cheftræneren jobbet nu. Det har Brøndby netop oplyst i en selskabsmeddelse.

3,5 år nåede Niels Frederiksen at være cheftræner for Brøndby IF. I løbet af denne tid vandt han blandt andet klubbens første mesterskab siden 2005, men nu er det altså slut.

– Niels har været den helt rigtige træner for Brøndby IF, siden han kom til klubben tilbage i 2019, og han har i perioden gjort et rigtig flot stykke arbejde. Niels har skrevet sig ind i historiebøgerne som den cheftræner, der hjemtog mesterskabet til Vestegnen efter 16 års fravær, og derfor fortjener Niels størst mulig tak for hans store bidrag, siger Carsten V. Jensen til Brondby.com.

– Niels og jeg har som bekendt igennem længere tid haft en dialog om fremtiden. Vi havde samme dialog om fremtiden for et par sæsoner siden, hvor vi dengang blev enige om at forlænge den daværende aftale. I vores dialog denne gang er Niels og jeg i fælles forståelse nået frem til, at vi nu skal videre hver for sig. Vi ønsker Niels alt det bedste i hans videre karriere, afslutter CV.

Niels Frederiksen selv takker da også for sin tid i klubben.

– Jeg har haft 3½ fantastiske år i Brøndby IF med mange gode kollegaer, oplevelser og mindeværdige øjeblikke. De resultater, der er blevet skabt, har i min optik været på toppen af, hvad man kunne forvente. Naturligvis med klubbens første mesterskab og europæiske gruppespil i 16 år som det største. Den glæde og eufori som det skabte blandt så mange, vil jeg huske for altid, siger den nu tidligere cheftræner til Brøndbys hjemmeside.

– Mere spilletid til og udvikling af egne talenter var en væsentlig strategisk opgave, der skulle løftes, da jeg blev ansat. Jeg synes, vi i fællesskab er kommet rigtig langt på det punkt.  Jeg er stolt over, at vi lykkedes med at give så mange af klubbens egne Masterclass-talenter debut i Brøndby-trøjen. Flere er blevet store Superliga-profiler – nogle er endda allerede solgt videre til større adresser, fortsætter han.

Brøndby har ikke offentliggjort, hvem der tager over efter Niels Frederiksen endnu.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top